4de etage

 

Midt i hjertet av Tromsø ligger 4de Etage

Legg ditt selskap til et av byens mest ærverdige selskapslokaler. Det flotte lokalet i toppen av Næringslivets Hus har gjenoppstått i ny drakt, men beholdt sin gamle sjarm. En fantastisk ramme for formelle og uformelle selskaper og møter, for familien, venner eller for ditt bedriftsarrangement.

Et ypperlig sted for korte eller lange møter og seminarer midt i byen. Her har du nydelig utsikt over byen hvor du kan skape en unik ramme for de små og store anledninger.

 

HOVEDSALEN 

For selskap er hovedsalen passende for grupper på 20-65 personer som ønsker mat og drikke. For møter, så kan vi rigge rommet i kinooppsett for opp til 80 personer. Vi har projektor og lydanlegg i rommet.

HovedsalHovedsal

PEISESTUA 

Peisestua ligger i tilknytning til hovedsalen. Den brukes ved større selskaper i hovedsalen til buffet, kakebord m.m og som et rolig sted å sette seg for en god prat. Den er også tilgjengelig for mindre møter eller kurs/seminarer. Passer for grupper fra 5-15 personer. Peisestua har flatskjerm for presentasjoner. Et godt sted å være med en avslappet atmosfære og god stemning.

Peisestua

BEVERTNING / MAT

Et populært tilbud som mange benytter seg av er Amtmandens berømte fjøler med ost og spekemat.

Vi har også inngått et samarbeid om levering av mat fra blant annet Kjøkkensjefen, samt et meget godt utvalg i drikkevarer fra Amtmandens store sortiment. Her vil våre vineksperter bistå med valg av god drikke til maten. 

Ta kontakt om du ønsker noe spesielt og se ellers kjøkkensjefen.no for menyer. Vi fikser det meste!

Det er tillatt å ta med egne kaker og snacks i forbindelse med deres arrangement, men vi ordner gjerne kaker, bakverk smørbrød, eller annet dere ønsker til både møter og festligheter.

All alkohol må avtales gjennom. Vi har egen bar med utvalg som tilpasses deres ønsker. 

Book lokalet